Informatie, tips en advies over trapliften
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?


Bedrijvengids traplift-kosten.nl

Traplift smienk

Naam: Smienk Trapliften B.V.
E-mail: info@smienktrapliften.nl
Telefoon: 085-7603435
Adres: Energieweg 10
8071 DA Nunspeet

Let op: Onderstaande informatie gaat over de gemiddelde kosten van een traplift
Smienk trapliften

Een traplift is de oplossing bij uitstek voor mensen die een probleem ervaren in hun huis met het traplopen. Een traplift is echter een kostbare oplossing die je niet zomaar aanschaft. Smienk is een leverancier van trapliften die zich richt op betaalbare trapliften. We hebben een aantal prijzen van ze ontvangen. Verder keken we naar de werkwijze van Smienk. We keken naar zaken die de prijs van jouw traplift bepalen en we keken naar de opbouw van het prijskaartje. De specifieke voordelen van Smienk hebben we ook voor jou toegelicht. Verder hebben we een aantal prijzen van trapliften van deze leverancier voor jou op een rijtje gezet.

De prijs van een traplift

Een traplift bij Smienk kan je van vrijwel alle bekende merken kopen. Doordat je een tweedehands traplift koopt ben je altijd voordeliger uit. We hebben de prijzen van een tweedehands traplift bij Smienk en een nieuwe traplift tegenover elkaar gezet. Op die manier kan je zelf kijken waarom Smienk zo’n goede keuze is.

Nieuwe of tweedehands traplift Wat voor trap Wat is de prijsmarge
Nieuwe traplift Rechte trap Tussen 2619 en 5388 euro
Tweedehands traplift Rechte trap Tussen 1689 en 2859 euro
Nieuwe traplift Trap met een of meer bochten Tussen 5094 en 10579 euro
Tweedehands traplift Trap met een of meer bochten Tussen 2589 en 5999 euro

*Dit zijn indicatieprijzen. Dit is niet noodzakelijkerwijs de prijs van Smienk trapliften.

De werkwijze van Smienk

Smienk is geen hoofdleverancier van trapliften. Het is een firma die zich richt op het inkopen en verkopen van tweedehands trapliften. Daarbij komt men bij mensen thuis om een gebruikte en overbodige traplift weg te halen. De verkoper krijgt hiervoor een contant bedrag overhandigd. Smienk kijkt de trapliften volledig na en reviseert deze in de werkplaats. Verder worden de buizen van de traplift over gespoten zodat er een traplift uit komt die weer als nieuw is. Vervolgens worden deze trapliften doorverkocht aan klanten. Doordat men de trapliften tegen een aantrekkelijke prijs inkoopt en er nagenoeg geen productie in eigen beheer plaatsvindt worden de trapliften vervolgens tegen een wel zeer aantrekkelijk lage prijs aan de consument verkocht.

Trapliften die Smienk verkoopt

Smienk richt zich op de verkoop van trapliften van bekende leveranciers in ons land. Daarbij mag je denken aan trapliften van Handicare, Otolift, Thyssenkrupp en Stannah. Ook Acorn Stairlifts valt onder het assortiment. Welke liften jij kan kiezen hangt helemaal af van de voorraad die men op dat moment voor handen heeft. Er vindt een constante inkoop en verkoop van trapliften plaats waardoor het assortiment voortdurend wisselt.

Zaken die je standaard krijgt bij een traplift van Smienk

Een traplift van Smienk wordt standaard geleverd met een nieuwe accu. Daarnaast wordt het zitje grondig gereinigd en de buis wordt opnieuw gespoten. Daardoor is de traplift optisch en technisch optimaal in orde. Daarnaast wordt de traplift eerst gereviseerd voordat deze aan jou wordt geleverd. Uiteindelijk vindt er bij jou thuis een keuring plaats na plaatsing van de traplift. Daardoor kan jij gebruik maken van een veilige traplift.

Bij een traplift van Smienk is er ook een terugkoopplan. Smienk kan de traplift wanneer deze niet meer nodig is in jouw huis komen verwijderen. Je krijgt dan nog een extra bedrag in contanten terug voor jouw traplift. Daarna gaat de traplift terug naar Smienk waarna men de traplift voor een volgende klant reviseert.

Zaken die de prijs van een traplift bepalen

traplift smienkDe prijs van een traplift bij Smienk wordt bepaald door een aantal factoren. Zo speelt onder andere het model van jouw trap een belangrijke rol. De traplift moet maar net passend zijn voor jouw trap. Men heeft uiteraard altijd een aantal trapliften op voorraad maar de vraag is welk model past bij jouw huis.

Verder spelen extra wensen zoals een weg klapbaar stoeltje een belangrijke rol. Deze stoeltjes zorgen voor een hogere prijs. Zaken als een nieuwe bekleding van een stoeltje in de kleur van jouw interieur is mogelijk maar zorgt eveneens voor een meerprijs. Naast deze factoren speelt ook een rol hoe de traplift moet worden bediend. Een systeem met alleen een bediening op het zitje zelf is een stuk goedkoper in de uitvoering dan een systeem met op een aantal plaatsen een paneeltje om de traplift te bedienen.

Waarom voor deze leverancier kiezen

Wie een traplift wil maar daarvoor niet de hoofdprijs wil betalen kiest voor deze leverancier. Men gaat verspilling in de hulpmiddelenbranche tegen. Daarnaast is men milieubewust en levert men jou een stukje extra service wanneer jij je traplift niet meer nodig hebt. De trapliften zijn van goede kwaliteit en je hebt de keuze uit meerdere merken.

Vergoeding voor een traplift

Het is altijd een kostbare aanschaf wanneer je een traplift nodig hebt. Het is daarom goed om te kijken welke vergoedingen je kunt ontvangen voor de aanschaf van een traplift. De Wet Maatschappelijke Ondersteuning, oftewel WMO is er om een vergoeding aan te bieden in de gemeente wanneer er duidelijke blijvende invaliditeit is. Bekijk hier de regeling.

Vraag eerst prijzen op voor je aanschaft

Voordat je tot aanschaf overgaat is het goed om eerst prijzen op te vragen. Dat doe je aan de hand van onderstaande button. Je ontvangt gelijk vrijblijvend een aantal prijzen om te vergelijken. Jouw voordeel kan daardoor oplopen tot wel 30 procent en is dus altijd de moeite waard.

 

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?